MENU WROCŁAW WROCLAVIA

Pieczywo:

  • Bułki:
  • Bułka biała
  • Bułlka pełnoziarnista
  • Świeża domowa focaccia z dodatkami:
  • Pomidorki koktajlowe z ziołami
  • Greckie czarne oliwki
  • Cebulka w bułce tartej

Zupa:

  • Krem z dyni

Smarowidła:

  • Pasta z białego serka z wędzonym łososiem i koperkiem
  • Pasta z kurczakiem i serem
  • Bakłażan w pomidorach
  • Oliwki z przyprawami
  • Sezonowe masło

Bar sałatkowy:

  • Pomidory
  • Ogórki
  • Marchewki
  • Kukurydza
  • Czerwona i żółta papryka
  • Zielona i czerwona sałata
  • Balsamiczna oliwa z oliwek
  • Czosnkowe ayoli

Sałatki:

  • Sałatka z makaronu ryżowego ze świeżymi warzywami i chrupiącym tofu
  • Sałatka z grillowanej cukinii z fetą i pomidorkami koktajlowymi
  • Sałatka makaronowa z grillowanymi warzywami
  • Sałatka z buraka, z gruszką i serem pleśniowym

Bufet goracy:

  • Chrupiące ziemniaczki

podawane z sosem chili

  • Strogonoff z kurczaka
  • Penne Bolognese
  • Makaron penne z sosem z sera pleśniowego z brokułem
  • Ryż Pasticcio

Pizza:

  • Pizza Margarita
  • Pizza Hawajska

Desery:

  • Tiramisu
  • Ptysie
  • Czekoladowe trufle